Vælg din egen forsvarsadvokat – og få det stærkeste forsvar

13. januar 2017

Du kan helt frit vælge din egen forsvarsadvokat, hvis du er mistænkt i en sag og skal til afhøring hos politiet, eller hvis du er blevet sigtet, anholdt, tiltalt eller varetægtsfængslet. Retten beskikker dig automatisk en forsvarsadvokat, men du kan sige nej tak til ham eller hende – og vælge din egen forsvarsadvokat. Det koster dig ikke ekstra, men du kan til gengæld få et bedre forsvar, hvis du vælger en dygtig og erfaren forsvarsadvokat. En af landets dygtigste forsvarsadvokater er Bo Hansen fra Hviid Advokater, som har mangeårig erfaring i at hjælpe klienter i forskellige straffesager. Han er især kendt for at have fået frifundet klienter, som var tiltalt i en række spektakulære sager om brandstiftelse, og han har medvirket i DR-dokumentaren ”De brændte beviser”. Med Bo Hansen som forsvarsadvokat, får du med garanti det bedste forsvar, du kan ønske dig i forbindelse med din sag. Hviid Advokater er et landsdækkende advokatfirma, så uanset om du bor i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved eller København, kan du få kompetent juridisk rådgivning. Hviid Advokater har i årenes løb hjulpet en række klienter i mange forskellige straffesager omhandlende tyveri, vold, bedrageri, underslæb, økonomisk kriminalitet, narkokriminalitet, voldtægt, våbenbesiddelse og andet.

Et stærkt forsvar fra start til slut

Forsvarsadvokaten er med helt fra begyndelsen og kan overvære politiets afhøringer af dig, og han kan bede om at få foretaget efterforskningsskridt, som kan tjene til, at sagen bliver opklaret. Han kan bede om at få udleveret det materiale, som politiet indsamler i sagen, og han kan hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig til en tiltale eller sigtelse. Forsvarsadvokaten er din garant for, at retssikkerheden bliver overholdt, mens sagen ruller. Under selve retssagen vil forsvarsadvokaten kunne afhøre dig eller relevante vidner, fremhæve alt det, som er til din fordel, og som kan betyde, at din straf bliver så lille som muligt. Bliver du dømt, så kan forsvarsadvokaten rådgive dig i forhold til dine muligheder for at anke.

Gratis samtale og tavshedspligt

Det kan klart anbefales, at du kontakter en forsvarsadvokat så tidligt i sagsforløbet som muligt, fordi så er der bedre tid til at tilrettelægge strategien for dit forsvar. Alle henvendelser til Hviid Advokater behandles fortroligt og er underlagt absolut tavshedspligt, så du kan være helt tryg. Du kan få en gratis, uforpligtende samtale med en forsvarsadvokat hos Hviid Advokater, hvis du udfylder kontaktformularen på hjemmesiden. Vælger du en forsvarsadvokat fra Hviid Advokater, får du den mest kompetente og erfarne forsvarer, du kan ønske dig.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: https://hviid-selskabsstiftelse.dk/