Stor blog for alle, der elsker katte

23. januar 2017

Hvis du har en kat, som du holder meget af, kan det være en god ide for dig, at du følger med på bloggen desingbykat.dk. Det er en stor blog, hvor du kan finde en række artikler om alt det, der er med til at gøre din kats liv endnu bedre. Det er derfor en god mulighed for at få alle de oplysninger, som du skal bruge. 

Du kan for eksempel læse en artikel om, hvordan du kan skifte din kats mad ud, uden at du får problemer. Du skal selvfølgelig skifte foder, når din kat går fra at være killing til at være voksen. Men det kan også være en god ide at eksperimentere med forskellige typer af foder senere i livet. Katte har forskellige behov, og det er vigtigt, at du tilgodeser din kats behov gennem dens foder. Det vil give dig den absolut mest tilfredse kat. Det kan derfor være en god ide at eksperimentere med forskellige typer af foder for at finde det helt rigtige til din kat. Der går typisk tre til syv dage, til din kat vænner sig til det nye foder. Du er altså nødt til at holde ud i noget tid. 

På bloggen kan du også læse om, hvordan du bedst kan stimulere din kat. Det er særligt vigtigt, hvis du har en indekat. Når du har en indekat, får den ikke alle de stimulanser, som en udekat gør. Det kan være ved at møde andre katte, at kunne jage mus og småfugle og generelt at kunne bevæge sig meget mere. Det er derfor en god ide, at du leger med din indekat, så den får rørt sig meget. Det er med til, at den får et godt liv, og at den ikke keder sig. 

Du kan også finde artikler om tilbehør til katte. Der er typisk en række forskelligt tilbehør, som det er godt at have. Det er for eksempel kattebakke, legetøj og kradsetræ. Men der findes flere forskellige typer, og du har på bloggen mulighed for at finde ud af, hvad der vil være det bedste. 

Bloggen http://designbykat.dk/ kommer altså hele vejen rundt om din kat. Den er dermed en stor hjælp til, hvordan du bedst muligt kan give din kat et godt liv med god masser, masser af leg og bevægelse og det bedste tilbehør som klatretræ og kattebakke, der både passer til din kat og passer ind i dit hjem.