Søger du nye udfordringer?

05 maj 2022 Maria Laugesen

advertorial

Har du lyst til at søge nye veje i karrieren, eller har du endnu ikke helt fundet ud af, hvad du drømmer om at beskæftige dig med? Så kan efteruddannelse være den helt rette åbning for dig, der baner vej for nye udfordringer og jobs.

Efteruddannelse for alle

Hvis du drømmer om at efteruddanne dig, så har du heldigvis rig mulighed og et enormt udvalg af uddannelser at vælge mellem. Disse tilbydes blandt andet som arbejdsmarkedsuddannelser og efteruddannelse, eller såkaldt “AMU”. Det er kurser til både faglærte og ufaglærte personer, ansatte i private eller offentlige virksomheder, selvstændige eller ledige.

Der er altså rig mulighed for alle, uanset om du har en baggrund fra en videregående uddannelse eller ej, om du er i arbejde eller er jobsøgende. Det er derfor både for dig, der vil opkvalificere dig og for dig, der vil søge helt nye veje.

Kurserne favner bredt og rammer inden for en lang række brancher og fagområder, så der er noget for enhver interesse. 

Efteruddannelse

Find dit kursus i dag

AMU-kurser er sammensæt som ganske korte kursusforløb, eksempelvis 5-6 uger, og du har mulighed for at tage dem enten enkeltvis eller sammensætte dem efter dine individuelle behov. De kan derfor også passes ind i et almindeligt arbejdsforløb. Det er en oplagt måde at forbedre dine evner og gøre dig selv mere eftertragtet på arbejdsmarkedet.

Som nævnt findes der efteruddannelse inden for stort set alle fag og industrier, og du kan blandt andet tage kurser inden for transport og logistik, tekniske eller praktiske fag, ledelse, kommunikation eller noget helt andet. Du kan gå på opdagelse i de mange kurser og blive klogere på, hvilke der er relevante og spændende for dig. 

Husk på, at de er tilgængelige mange steder og ofte flere gange i løbet af året, så forløbet er fleksibelt.

Flere Nyheder