Søgemaskineoptimering hjælper din forretning på vej

Søgemaskineoptimering hjælper din forretning på vej

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende, og har besluttet dig for, at størstedelen af – eller måske hele – din forretning skal drives fra en digital platform, har du sikkert sat dig grundigt ind i de forskellige former for online marketing. Og du er helt sikkert stødt på begrebet SEO. Måske er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer – men der er hjælp at hente.

SEO er søgemaskineoptimering

SEO står for Search Engine Optimization. Det er et begreb, vi på dansk kalder ”søgemaskineoptimering”. SEO er et område, som er vokset betydeligt i såvel omfang som anvendelse over de seneste ti år. I takt med, at flere og flere virksomheder er sprunget ud på nettet, er konkurrencen også blevet væsentligt skarpere. Og er du ikke at finde på den første side på Google, når potentielle kunder søger efter dine varer eller ydelser, kan du ikke regne med at få sær,ligt mange besøgende eller konverteringer.

SEO højner konverteringsraten

Jo mere attraktiv, du kan gøre din website eller webshop over for de store søgemaskiner (Google, Yahoo og Bing), des bedre vil du være placeret på søgeresultatsiderne – og dette vil betyde, at flere købeparate kunder vil klikke ind på dine sider for at finde, hvad de søger.

Læs mere om, hvad du kan udrette med stærk SEO, på https://www.klikko.dk/seo/