Skal den sidste afsked planlægges? Ræk ud til en bedemand

16 januar 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Står du til at skulle planlægge den sidste afsked for en pårørende? Så er der ekstra god grund til at række ud til en lokal bedemand. Det knytter vi selvfølgelig også flere kommentarer til her. 

Derfor skal du række ud til en bedemand 

Du kommer i de bedste hænder

Det særlige ved en bedemand er selvfølgelig, at vedkommende primært arbejder med at planlægge begravelser og bisættelser. Du kan derfor også forvente, at du kommer i de bedste hænder, når du kontakter en.

En bedemand har ekstra viden om de praktiske ting, der følger med en begravelse. Og så ved vedkommende, hvilke personer og firmaer der skal kontaktes. Det betyder også, at hele processen kan glide nemmere og hurtigere med en bedemand. 

image

Den sidste afsked kan blive i vedkommendes ånd

Skal begravelsen af din pårørende være i vedkommendes ånd, så kan det også være en god idé at række ud til en bedemand. For hvad end der måske skal afspilles bestemt musik, blomster i en bestemt farve eller andet, så kan du få hjælp til det. Det samme gælder også, hvis bedemanden skal hjælpe med at planlægge gravøllet efter begravelsen eller bisættelsen. 

Du bestemmer selv, hvor meget der skal hjælpes med 

En sidste god ting at vide er, at du selv bestemmer, hvor meget eller lidt bedemanden skal hjælpe med. Hvis du derfor ønsker selv at stå for nogle af tingene, så er det selvfølgelig også muligt. 

Hvis du har overskud, så kan du bruge lidt tid på forskellige bedemænds hjemmesider. Her kan du ofte få et overblik over forskellige pakkeløsninger, som du kan købe dig ind på. Skulle du have spørgsmål, eller hvis du ønsker hjælp til andet, så kontakt endelig bedemanden direkte. 

Hvis du vil have et bud på en bedemand, du kan kontakte, så læs mere her: http://auning-begravelsesforretning.dk/.

Flere nyheder