Sikker behandling uden ventetid på privathospital

Sikker behandling uden ventetid på privathospital

8. august 2017

Når du eller en af dine nærmeste bliver ramt af sygdom eller følger efter en ulykke, vil du ønske den bedst mulige behandling for vedkommende – hurtigst muligt. At blive ramt af sygdomme, såvel mentalt som fysisk, er ikke nødvendigvis ensbetydende med stor tragedie, eller at verden styrter i grus. Og da slet ikke når du har mulighed for at få førsteklasses behandling på et privathospital, hvor der bliver afsat tid og ressourcer til din behandling, og hvor du kan se frem til et nøje tilrettelagt behandlingsprogram, som tilpasses til dig og din sundhedstilstand.

I det offentlige sygehusvæsen kan ventelisterne desværre være lange, og du kan risikere at skulle vente i uger og måneder på din undersøgelse eller behandling, også selv om du i mellemtiden er nødt til at sygemelde dig fra dit job. Denne ventetid kan være stressende i sig selv, og i værste tilfælde kan den betyde, at din tilstand forværres. Der bliver alt for ofte ikke taget et holistisk syn på den enkelte patient, men man behandles kun for det konkrete symptom, som man er henvist for uden at skele til helheden. I det offentlige følges man sjældent af den samme læge. Det er der ganske enkelt ikke ressourcer til. Derfor må man ofte fortælle sin historie igen og igen.

Så hvorfor ikke vælge et privathospital i stedet. Alt for få mennesker kender til udrednings- og behandlingsgarantien, som giver dig mulighed for at få en henvisning til et privathospital for eksempel privathospitalet Aleris-Hamlet, hvis ventetiden på udredning og behandling i det offentlige sygehusvæsen bliver for lang (mere end 30 dage). Læs mere om dine muligheder og rettigheder på aleris.dk