Oplev den smukke og anderledes natur i Ecuador

17. maj 2017

Ecuador byder på meget smuk og anderledes natur end den, som vi er vant til i Danmark. Det er derfor et rigtig godt rejsemål for folk, der gerne vil opleve noget helt andet. Ecuador er et lille land i sammeligning med mange andre lande i Sydamerika. Det gør, at det er nemt at komme rundt i landet. Selvom du ikke har lang tid, kan du nå at opleve rigtig meget forskelligt. Det er for eksempel regnskoven inde i landet, bjergene i midten og de lækre strande ude ved Stillehavet. Derudover har Ecuador selvfølgelig Galapagosøerne, der ligner noget fra en helt anden verden. 

Hvis du leder efter en med forstand på Ecuador rejser, kan det være en god ide, at du kontakter Jesper Hannibal rejser. De har nemlig mange års erfaring med at sende folk til Ecuador. Hos Jesper Hannibal rejser du typisk på egen hånd med en tur, hvor der er sørget for fly, hotel og transport rundt i landet. Derudover vil der også være inkluderet guider og en masse ture. Det er derfor en god mulighed for dig for at opleve landet på en nem og sikker måde. 

Jesper Hannibal har for eksempel en rejse, hvor du både oplever vulkanerne i hovedlandet i Ecuador og oplever de fantastiske Galapagosøer. Den 16 dage lange rejse starter inde i selve Ecuador, hvor du både ser den berømte vulkan Cotopaxi, og hvor du også får tid til at se nogle af de smukke gamle kolonibyer og inkaruiner, der er i landet. Derfra flyver du til Galapagos, hvor du tager på et cruise til tre forskellige øer. Hver dag besøger du en ny ø, hvilket gør dagene tæt pakkede med oplevelser. Det kan for eksempel være at komme ud at snorkle, hvor der lever havskildpadder og små hajer. Det kan også være at komme ud og se et center, hvor de prøver at redde de store skildpadder, som Galapagos er så kendt for.