Ny bil? Finansier den med et bil lån

Ny bil? Finansier den med et bil lån

1. september 2019

Der er mange fordele ved at købe nyt i stedet for brugt, når det handler om familiens bil. Hvis I i det daglige er afhængige af et trygt og stabilt køretøj, som kan køre mange kilometer hver dag, kan det simpelt hen ikke betale sig at købe en gammel, brugt og måske meget slidt bil.

For det første vil I give køb på trygheden og sikkerheden – ældre biler kan have tendens til ratslør og andet, so gø bilen usikker på vejen. Når en bil bliver gammel, vil dens dele desuden slides i varierende tempi. Dette betyder, at du kan risikere, at bilen ofte vil gå i stykker – også når du har mest brug for den. Og ingen har glæde af en bil, som tilbringer mere tid på auto værkstedet end på vejene eller i familiens garage.

Sikkerhed, tryghed, køreglæde og komfort med en fabriksny bil

En ny bil vil med en vis garanti kunne køre rundt med dig og din familie i flere år uden at gå itu. Samtidig er både køreglæden og sikkerheden i top, da nyere biler er udstyret med den seneste nye teknologi og elektronik designet til at øge såvel komfort som trygheden på vejen. Du slipper for konstant at skulle hive bilen på værksted, og for at skulle betale spidsen af en jetjager for mekaniker besøg og reservedele.

Med en moderne motor, som endnu ikke har været udsat for slitage, er du samtidig garanteret en langt højere energi effektiviet. I praksis medfører dette et minimeret forbrug af benzin eller diesel, hvilket hurtigt vil kunne ses på familiens budgetregnskab. Og så kan du samtidig bryste dig af at gøre noget godt for miljø og klima!

Med et Ikano billån kan du nemt finansiere købet af familiens nye bil. Du kan læse mere på ikanobank.dk