Mulighederne er mange, hvis I skal på skiferie

30. november 2016
in ski

Det bliver hele tiden mere og mere populært at tage på skiferie. Mulighederne er utrolig mange, men det kan være svært at vælge, hvor turen skal gå hen. Via http://www.rejseråd.dk/category/ski/ er der masse af god information om mulige skisportsdestinationer.

Det er på websitet super let at navigere rundt blandt informationer om de forskellige lande, der har skisportssteder. Blandt andet kan du læse om mulighederne for at stå på ski i denne forbindelse så eksotiske lande som Rusland, Finland og Storbritannien. Men faktisk også Danmark, hvor dette blandt andet kan lade sig gøre på Hedeland Skicenter ved Roskilde eller på diverse indendørs skisteder, hvor der kan køres på kunstmåtter.

Men via Rejseråd.dk kan du også finde masser af brugbar information om de kendte skisportslande som de skandinaviske lande, men naturligvis Frankrig, Østrig, Italien, Spanien og flere andre. Norge og Sverige er kendt som familievenlige destinationer, hvor mange har kørte deres første meter på ski. Specielt Sverige er kendt for super hyggelige hytter, hvor man bor ski in/ski out, og hvor stemningen som regel er fantastisk. Norge har en række destinationer som er super veludbygget med fantastiske liftsystemer og nogle altid velpræpareret pistet. Italien og Frankrig er kendt for enorme store områder, hvor mulighederne er mange. I områder som Livigno, Sestiére og Canazei har du mulighed for at kombinere skiløb med lækker mad og fantastiske vine. Der er ikke meget, der slår lækker pizza og pasta efter en lang dag på ski. Frankrig råder over verdensberømte skidestinationer Alpe d’Huez, Serre Chevalier og også Avoriaz, hvor man i øvrigt også kan køre ind i Schweiz på de to brædder. Også skimulighederne i Schweiz kan du læse om på Rejseråd.dk. I Alpelandet er de mest kendte stedet St. Moritz, Verbier i Valais og Crans Montana. Ofte er det bare lidt mere eksklusivt at tag epå skiferie i Schweiz.

Går i med planer om Østeuropa som skidestination, så er der masser af inspiration og information at hente hos Rejseråd.dk. I kan blandt andet læse om Rumænien, hvor priserne er lave, men hvor destinationer i De Transsylvanske Alper faktisk er meget populære, om Tjekkiet, hvor der de seneste år er investeret mange penge i at udbygge destinationerne, så selv kræsne skiløbere kan få en god oplevelse. Men også om Slovakiet, der faktisk indeholder hele 90 skisportssteder, og mulighederne i bjergkæden Karpaterne er på højt niveau. Rejseråd.dk er ganske enkelt stedet, hvor du finder de informationer, som du skal bruge for at bestemme dig for, hvor skiferien skal gå hen.