Man forsøger stadig at prakke folk alt muligt elektronik på

Det var en banebrydende opfindelse at lære at kontrollere elektriciteten, og der kørte længe en krig mellem, hvilken slags type elektricitet man skulle bruge hovedsageligt.

Og selvom det ikke er en moderne måde at basere mekanikken og meget andet på længere, så indtænker man stadig elektriske elementer, når man skal skue fremad såsom ved el-biler og meget andet.

Man kan dårligt forestille sig en verden, hvor man ikke bruger elektricitet, og lever man et sted uden el, så er det enten selvvalgt, eller man lever i et uland: så vigtigt er det med strøm og elektricitet, at vi næsten er nødt til at stikke af fra det eller forsøge at tilkæmpe os det.

Men ingen uovertrufne opfindelser og opdagelser uden at der er nogle, der forsøger at drive rovdrift på det.

Noget elektronik kan man leve uden, andet kan man ikke

Hvis man således online støder på en beskrivelse a la: “Køb inden og udendørsbelysning her,” så kan det både være noget, som man har brug for og ikke brug for.

De fleste skal have lys indenfor, for ellers kan man ikke se noget, og stearinlys, pejse med andet giver ikke godt nok lys, og så er det heller ikke sundt for miljøet at bruge for meget af den slags – og så kan man ende med at leve i en brandfælde!

Men lys til udenfor afhænger jo også af, om man har et udendørsareal, som man kan lyse op, og som man har tilladelse til at lyse op.

Ser man ellers på, hvad der findes af elektronik, så skal man også have sin sunde fornuft med sig, for det kan lidt svare til at handle ind på tom mave, hvor man køber ting, man egentlig ikke skal bruge.

Så hvis man støder på en god sælger eller en salgstale for elektronik, så er det let at blive overtalt, men man skal spørge sig selv: Har jeg reelt set brug for det her elektronik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *