Lad tandlægen hjælpe med at holde dine tænder sunde

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Vil du gerne bevare dit smukke smil livet igennem? Så bør du gå til tandlæge hvert hele eller halve år.

Hvorfor gå til tandlæge to gange om året?

Måske synes du at det virker som overkill med to årlige tandlæge besøg. Men her skal du tænke på at et tandtjek med jævne mellemrum er den bedste forsikring imod tandsygdomme og lidelser i tænder og tandkød.

Et årligt eller halvårligt tandlæge besøg er således ikke blot spild af tid eller penge ud af vinduet. Det er en investering i dine tænders sundhed.

image

Hvis du en til to gange om året sætter dig til rette i tandlæge stolen og lader din tandlæge tage et kig på dine bisser giver du ham eller hende de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at bevare dine tænder sunde og stærke hele livet igennem. Og du sparer samtidig dig selv for dyre, tidskrævende og smertefulde behandlinger når skaden er sket som følge af mangelfuld forebyggelse.

Undgå karies og parodontose med hjælp fra tandlægen

Hvis eksempelvis parodontose, som er en af de mest udbredte og frygtede tandkød lidelser, bliver opdaget i tide kan udviklingen bremses på effektiv vis gennem et forebyggende behandlings forløb.

Typisk vil du med jævne mellemrum skulle besøge tandlægen for en dybderensning af tandlommerne. På den måde kan du undgå de grimme og smertefulde følgevirkninger af parodontose. Og du øger dine chancer for at bevare dit tandsæt smukt og intakt hele livet igennem.

Det samme gør sig gældende for huller i tænderne, i fagsprog kaldet karies. Denne lidelse kan også forebygges før den får alt for godt fat og i værste fald kan koste dig en eller flere tænder. Det er blot et spørgsmål om at holde sine aftaler med tandlægen – og selvfølgelig selv være grundig med børsten.

Find din nærmeste tandlæge i Hjørring på tandbrinck.dk.

Flere Nyheder