Køb PoweLinks og få adgang til effektive linkbuilding ressourcer hos Klikko

29. november 2016

For AdWords og SEO-bureauer kan det blive meget nemmere og mere tidsbesparende at indgå et samarbejde med virksomheden Klikko, som tilbyder Danmarks bedste linkbuilding ressourcer. Klikko har nemlig udviklet en brugervenlig platform/software, som henvender sig til AdWords og SEO-bureauer, og her er det nemt at oprette links og administrere netværk for kunder. På platformen kan man desuden bestille artikler hos Wordspens.com, som er Klikkos søsterselskab, der er integreret med platformen. Fordelen er, at så er alle linkbuilding ressourcer samlet på et sted, hvilket gør arbejdsprocessen meget nemmere og mere effektiv i hverdagen for AdWords og SEO-bureauer, som kan tilbyde deres kunder kvalitetslinks og dermed en rigtig god placering og synlighed online.

Topplacering i Google med kvalitetslinks

For virksomhederne er det altafgørende med en god placering i søgeresultaterne, hvis de vil være synlige for kunderne. De fleste brugere klikker kun på links på de første tre sider i søgeresultaterne på f.eks. Google, og derfor gælder det om at få en topplacering. Søgemaskineoptimering og linkbuilding er væsentligt for at opnå dette, og her handler det bl.a. om at anvende kvalitetslinks med unikke tekster, som skaber denne synlighed online. Hos Klikko kan AdWords og SEO-bureauer købe PoweLinks, som skaber effektive resultater inden for 2-6 uger. Der er tale om stærke links med 250+ danske ip-adresser, og pt. er det kun Klikko, der tilbyder dette i Danmark. Klikko er allerede leverandør til flere succesfulde AdWords og SEO-bureauer, og hvis I er et AdWords og SEO-bureau, der gerne vil nyde godt af alle fordelene ved dette eksklusive samarbejde, så tøv ikke med at kontakte Klikko. Som VIP-medlem får I gode rabatter og kan f.eks. spare 25 procent på artikler købt hos Wordpens.com og I kan spare 40 procent på PowerLinks købt hos Klikko. Hos Klikko får I den allerbedste sparring vedrørende SEO, linkbuilding og blognetværk, som I ikke finder mangen til andre steder.

Erfarne specialister står bag Klikko

Klikko er stiftet af to erfarne specialister, som har mere end 10 års erfaring med SEO og digitale medier. De har hjulpet mange virksomheder, både nationale og internationale brands, og Klikko har som mission at gøre det nemmere for AdWords og SEO-bureauer at levere de bedste kvalitetslinks til virksomheder, som dermed får boostet deres synlighed online, og dermed får mere trafik på hjemmesiden og et øget salg af produkter og ydelser. AdWords og SEO-bureauer, som gerne vil vide mere om, hvad Klikko kan tilbyde, finder mere information og kontaktoplysninger på hjemmesiden www.klikko.dk.