Kan det betale sig at investere i medarbejderne?

30. august 2021

Et spørgsmål som mange virksomheder stiller sig selv, er hvor mange penge de skal budgettere til udvikling af medarbejderne. Det kan være som teambuilding, i form af kurser, i form af konferencer eller noget helt fjerde. Her i indlægget vil vi komme ind på, hvorfor det kan betale sig, at man investerer i udvikling af sine medarbejdere, og hvad det kan medføre, hvis man gør det korrekt.

Fasthold dine medarbejdere med udvikling

Hvis du spørger medarbejdere, hvad der gør at de bliver på en arbejdsplads, så er det typisk 3 ting der bliver nævnt gang på gang. Den første er lønnen, den næste er arbejdsforholdene, og den tredje er muligheden for at udvikle sig. Derfor skal man som virksomhed virkelig overveje, hvor meget man kan afsætte til udviklingen af sine medarbejdere. Det er nemlig med til at fastholde dem, og en medarbejder der er dygtig til sit arbejde, og som ønsker at blive i lang tid. Er meget billiger end pengene det koster, at skulle ansætte en ny. Derfor kan penge til udvikling hurtigt være godt givet ud.

Det behøver ikke at være dyrt

Med den teknologiske udvikling behøver det ikke længere at være dyrt at sende sine medarbejdere på kursus. Det er muligt at finde online kurser, som de kan tage fra arbejdspladsen eller hjemmefra. Dermed sparer man de penge der skulle være brugt på hotel, transport og hvad der ellers følger med, når en person skal sendes på kursus.

Hvis kontoret er lokaliseret i København, så er det muligt at finde et stort udvalg af kurser i byen. Derved sparer man også penge på transport, hotel og de andre ting. Man kan som eksempel sende medarbejderne på kursus hos virksomheden 4d.dk, som tilbyder en bred vifte af forskellige kurser, og er lokaliseret midt på strøget af København med fantastiske kursus lokaler.