Gode råd til dig der køber hus i Århus

Så er tiden endelig kommet: Du skal til at købe et hus til dig og familien i eller omkring Århus – her er de ting, du skal være opmærksom på

Her vil du kunne få et meget hurtigt overblik over alt, hvad du skal være klar over, inden du køber et hus ved Århus.

1. Økonomi: Har du helt styr på den økonomiske del? Det er egentlig et spørgsmål om banken har godkendt dig til det beløb, boligen koster. Derudover er det en meget god ide at være godkendt på forhånd (forhåndsgodkendt).

2. Ejendommen: Det er vigtigt, at du gennemgår hele ejendommen med forskellige specialister såsom håndværkere, VVS-mænd, elektrikere, m.fl.

3. Advokatforbehold (boligadvokat): Det er en meget god idé at få skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten. Du bør kun underskrive en kontrakt, hvis der er et advokatforbehold. Det er af denne grund meget vigtigt, at du finder en god og kompetent boligadvokat.

5. Købsaftalen: Gennemgå denne aftale med din boligadvokat for at få de bedste vilkår.

Derfor er det vigtigt med en boligadvokat: Spar mange penge i sidste ende

Som boligkøber ved du vel godt, at en ejendomsmægler ikke længere har ansvaret, hvis du er blevet informeret forkert før købet? Hvis ikke, så ved du i hvert fald, at du er dårligt stillet. Det er dog muligt at blive bedre stillet, og det er ved at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig. En boligadvokat er altid på din side, så du er sikker på, at han eller hun handler efter dine interesser. Det modsatte gælder for en ejendomsmægler, han eller hun er jo betalt af sælgeren, og derfor vil de selvfølgelig gøre sælgeren mest muligt tilfreds og dem selv selvfølgelig. Ejendomsmæglere får også bonus for alle de forsikringer og eventuel finansiering, de sælger til dig. Derfor er det en ekstra god idé at få en advokat med over, så man kan finde rundt i den jungle. Du tænker måske, at det er dyrt at have en advokat med over, men det gør sig ikke gældende. Du kan eksempelvis tjekke boligadvokaten i Århus ud.

Derfor Hviid Bolig Advokater

Disse advokater har over 27 års erfaring inden for køb af boliger. De har hjulpet deres klienter med at købe over 12.000 boliger, så de ved, hvad de har med at gøre. De har en fast og gennemskuelig pris. Du kan derfor være sikker på, at der ikke kommer ekstra udgifter. Deres faste lave pris er på bare 6900 kroner.