Gode brugte biler til salg hos de bedste online forhandlere

16. august 2021

Skal husstandens bilpark suppleres – eventuelt på grund af familieforøgelse eller nyt job – eller skal den gamle bil slet og ret skiftes ud? Så kan det godt betale sig at kigge i retning af det bugnende danske brugtvogns marked.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt bil i stedet for en ny

Det kan muligvis godt være svært at se de umiddelbare fordele ved at købe brugt i stedet for nyt når det handler om biler. Den mest vægtige fordel i denne sammenhæng er selvfølgelig prisen. Men det betyder også rigtig meget – især for den lille familie som måske ikke har det store at gøre med.

Du kan få rigtig meget mere bil for pengene når du vælger en brugt model frem for en fabriksny én af slagsen. Og så vil du måske kunne vælge en mere rummelig bil, eller en bil som er mere sikker.

Du sparer penge ved at handle brugt når du køber bil

Der er nemlig uhyre stor forskel på prisen på en spritny bil og så en tilsvarende bil med tre til fem år på bagsmækken. Dettte skyldes at de helt nye biler, som sælges i Danmark, fra statens side er belagt med meget høje afgifter som sender priserne på nye biler voldsomt i vejret.

Du vil kunne komme op på at betale 180% af bilens faktiske værdi alene i afgifter. Det betyder at du sandsynligvis ikke vil kunne anskaffe en ny bil uden at skulle optage et lån til finansiering. Og det er langt fra sikkert at din families økonomi kan holde til det.

Find din nye brugte bil online

Vælger du i stedet at købe en brugt bil vil du kunne få en bil i tilsvarende kvalitet til en brøkdel af prisen. Du kan se et stort udvalg af gode brugte biler til salg i Danmark på Biltorvet.dk