Er der kommet hul i emaljen på badekaret?

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Det sker simpelthen med alderen, at emaljen på badekaret bliver slidt, så den langsomt ikke er så stærk, som den plejer at være.

Det er ikke helt forkert at sammenligne det med, når man har ens emalje på tænderne, der skal beskytte disse, og man så ikke går til tandlæge for at holde øje med, at de er i god nok stand, eller man passer på dem generelt, at se virker den heller ikke så godt her.

Så med alderen er der simpelthen en stor chance for, at der kommer hul på emaljen på ens badekar, fordi der kommer slitage via brug, og emaljen er ikke så stærk, som den plejer at være.

Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at man er nødt til at få sig et nyt badekar, fordi man er bange for at komme til skade på det, der allerede er i stykker, eller det kan gå mere i stykker, for man kan faktisk godt fikse det.

Læs mere om det på https://emaljering-af-badekar.dk/hul-i-emalje-badekar/

Der kommer huller i emaljen på ens badekar

Som sagt er slid en stor synder for, at der kommer hul i ens badekar, men det kan jo også være et nyt badekar, hvor man simpelthen er kommet til at ødelægge det lidt, da man skulle installere det eller sætte det op.

Det kan også være, man er kommet til at tabe noget ned på badekaret, da man stod i emmen efter et bad, og man ikke kunne se, hvor man skulle stille en vase på badeværelset eller lægge en hårtørrer fra sig, og så kom man til at tabe det ned på badekaret, så der kom hul i emaljen.

Det kan også være kommet af, at man stod ud af badekaret, men så gled man i det fugtige gulv og kom til at slå sig på badekaret; man kom ikke selv til skade, men der kom et hul i emaljen.

Som sagt er det til at løse. 

Flere Nyheder