Det skal du have med op rejsen

Det skal du have med op rejsen

7. september 2017

Hvis du snart skal ud at rejse, er det en god ide for dig at overveje, hvilke ting du skal have med på turen. For der er nemlig meget forskelligt at vælge imellem, når du skal have pakket en taske. Hvad du skal have med, kommer selvfølgelige an på, hvor du skal hen. Vi har taget udgangspunkt i en sommertur, hvor du kan regne med noget sol og varme. 

1. En pæn kjole

Når du skal ud at rejse, er det altid en god ide, at du tager en pæn kjole med, så du har mulighed for at gå ud at spise. Når du er på ferie, vil du ofte gå ud at spise en eller flere gange. Det er derfor en god ide at have det rette tøj med til sådan en situation. 

2. Et tørklæde

Et tørklæde er en rigtig god mulighed for dig for at have et alsidigt beklædningsstykke med på rejsen. Det kan både bruges til at holde din hals varm, som sjal om skuldrene (for eksempel over den ovennævnte kjole), som nederdel, sarong og meget andet. Vælg et stort og let tørklæde, der kan krammes sammen til en lille bold. Det vil ikke fylde meget i tasken. Find for eksempel et tørklæde på https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder 

3. Gode sko

Når du er på ferie, kommer du ofte til at gå meget. Det kan være på en byferie, hvor du går rundt mellem de forskellige seværdigheder. Det kan også være på en strandferie, hvor du skal gå ned til stranden og derefter ofte gå en tur på promenaden eller lignende, når du har brug for at røre dig lidt. 

4. Badetøj

Lige meget hvilken form for ferie, som du skal på, er det altid en god ide, at du tager badetøj med. På den måde kan du komme ud at bade, lige meget hvor du er henne. Det er en god mulighed for dig.