Creme med a vitamin – find den online

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

De fleste af os har prøvet af have eksem i den ene eller den anden form. Eksem kaldes også for atopisk udslæt og starter som tør hud der kløer og sprækker. Den tørre hud er ekstremt sensitiv og sårbar over for infektioner. Der kan opstå sår hvis man klør sig for meget. Og når huden bliver inflammeret som følge af gentagen irritation vil den rødme, svulme op, danne knopper og klø endnu mere.

Hvilken type creme er bedst mod eksem?

Hvis du er på udkig efter en creme som kan modvirke eksem bør du vælge en fed og nærende creme baseret på naturlige ingredienser. Tør hud, som har tendens til eksem, er nemlig følsom hud.

Det betyder at en creme med for mange kunstige tilsætningsstoffer hurtigt vil kunne komme til at irritere huden, og dermed fremkalde eksem. Indeholder en creme for eksempel allergener så som kunstig farve, parfume, parabener eller måske endda decideret hormonforstyrrende stoffer kan den altså virke stik imod hensigten.

image

Derfor bør du gå efter et så rent produkt som overhovedet muligt. Allerhelst bør du vælge en vegansk creme. Og så er det ego at finde en creme som indeholder de rette næringsstoffer så som for eksempel vitamin B12.

Hvor kan jeg finde en god vegansk creme med vitaminer?

Du kan med stor fordel vælge at bruge vitamin B12 creme fra Pharma Cobalamin.

Med creme indeholdende vitamin B12 er din hud sikret de næringsstoffer den skal bruge for at bygge sig selv op på ny. Din hud bliver gennemfugtet af 100% naturlige og veganske ingredienser som giver cellerne ny energi til at regenerere hudens overflade. Og så slipper du for såvel kløe som for grimt og svidende eksem.

Vitamin B12 creme for Pharma Cobalamin forhandles i Pharma Cobalamins online shop. Klik ind og bestil din vitamin B12 creme på https://vitaminb12.dk/.

Flere Nyheder