Boost din salgskurve med SEO fra Klikko

29. november 2016
in seo

SEO er på alles læber – i hvert fald når det handler om online marketing. Og det er der en grund til. I takt at nettet er blevet den største markedsplads af dem alle, er søgemaskinerne blevet den primære portal til denne markedsplads – og hvis man ikke er repræsenteret på de store søgemaskiner som for eksempel Google, Bing eller Yahoo, er sandsynligheden for, at man får besøgende på sin website eller i sin webshop, forsvindende lille. Langt de fleste, som beskæftiger sig med e-handel, har hørt om begrebet SEO, og mange har allerede nu lært vigtigheden af at have SEO med i sin digitale marketingsstrategi. Men der findes stadig mange, som er usikre på, hvad SEO indebærer, hvad SEO betyder for virksomhedens omsætning, og hvor højt SEO bør prioriteres idet samlede marketingsbudget.

Her er det vigtigt at kigge på, hvor stor en del af omsætningen, virksomheden forventer kommer ind via online salg. Er virksomheden nærmest udelukkende baseret på en webshop, gennem hvilken al afsætning af produkter, services eller ydelser skal foregå, er SEO noget, der bør have højeste prioritet, når man lægger sin strategi for markedsføring på de digitale medier. Dette skyldes, at uden god SEO kommer din virksomheds website eller webshop aldrig til at ligge på side 1 på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages – de sider, der kommer frem ved søgning på bestemte søgeord eller søgetermer). Hvis din virksomhed ikke ligger i top fem – eller i det aller mindste på side 1 – når man søger efter dine produkter på Google, er det meget lidt sandsynligt, at du får kunder eller leads ind via søgemaskinerne. Og da søgemaskinerne er den primære tilgang til din online webshop, er et katastrofalt, når besøgstallet nærmer sig nul. Det betyder nemlig, at du vil få en meget lav konverteringsrate, og dette er selvsagt skidt for din forretning.

En professionel virksomhed med speciale inden for SEO og online marketing i det hele taget vil kunne hjælpe dig til tops på Google, så du kan opnå flere konverteringer i din webshop og dermed vende din salgskurve. Klikko har samlet nogle af Danmarks førende ekspertiser inden for Google AdWords, Google Analytics, Social Media Marketing, display og SEO, og er således godt rustet til at hjælpe med hele din online marketing strategi. Klikko giver råd og vejledning til optimering af dit website eller din webshop, og sørger for, at din SEO forbliver optimal ved løbende monitorering og vedligehold.