40 procents rabat på lækkert Wheat børnetøj hos Funky Little Monkey

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du på tilbudsjagt efter lækkert børnetøj af høj kvalitet i skandinavisk design, så får du lige nu 40 procents rabat på Wheat børnetøj hos netbutikken Funkylittlemonkey.dk. Wheat er et baby- og børnetøjsmærke, som blev grundlagt i 2002, og tøjet er i lyse farver og originale mønstre med klassiske linjer og flotte prints og detaljer. Wheat designer tøj til både drenge og piger i alderen 0-12 år, og det er både udendørs tøj som f.eks. termotøj og regntøj samt body’er, heldragter, leggings, cardigans, kjoler, bukser, toppe og sommerhatte. Tøjkollektionerne er fremstillet af naturlige materialer og har en god rummelig pasform, som sikrer, at barnet har bevægelsesfrihed og kan gå, løbe og lege aktivt. Når du køber Wheat baby- og børnetøj får du moderigtigt og brugbart børnetøj med stor komfort til favorable priser.

Stort udvalg af billigt og moderigtig børnetøj

Funky Little Monkey har et stort udvalg af luksustøj til de allermindste børn mellem 0 og 6 år, og her finder du altid den bedste kvalitet til de billigste priser. Netbutikken tilbyder prismatch, hvis du finder noget tøj magen til billigere et andet sted, så på den måde er du altid sikret, at du betaler den laveste pris. Derudover sælger de ofte tøjet med gode rabatter, og lige nu kan du spare 40 procent på lækkert Wheat baby- og børnetøj. I webshoppen finder du eksempelvis skønne Wheat body’er og heldragter i 100 procent økologisk bomuld til babyer i flotte farver som grå, støvet blå, navy eller lavendel, og de fås ensfarvet eller med stjerner på. Tøjet føles lækkert og blødt mod barnets hud, og indeholder ingen skadelige stoffer. Til din dreng kan du eksempelvis vælge en smart cardigan med Spiderman-print, en T-shirt med tiger-print eller en flot klassisk strikket cardigan. Til din pige finder du eksempelvis yndige ærmeløse bomuldskjoler med løs pasform og med eller uden krave samt et udvalg af bluser i skønne lyserøde og grå farver med eller uden originale mønstre. Du finder mange varianter af bløde leggings til både drenge og piger, som er dejlige behagelige for barnet at have på. Har dit barn brug for en ny smart termojakke eller et lækkert ensfarvet sæt regntøj i to dele med tilhørende gymnastikpose, når det leger udendørs, så fås det også i webshoppen med en klækkelig rabat. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge til dit barn, så finder du en meget anvendelig størrelsesguide på hjemmesiden, så du får købt den rigtige størrelse. Ellers kan du altid henvende dig hos kundeservice, som er meget behjælpelige. Du kan nemt og trygt bestille varer i webshoppen, som du får hurtigt leveret inden for 1-3 hverdage. Fragtprisen er kun 29 kr., og handler du for mere end 599 kr. per gang, får du fri fragt.